Web Analytics
scris vineri, 24.11.2023

Asociația „Tales of Angels” organizează o nouă ediție a Campaniei ,,Studenții sunt Îngeri”

În preajma sărbătorilor de iarnă, Asociația „Tales of Angels” organizează o nouă ediție a Campaniei ,,Studenții sunt Îngeri”

Asociația „Tales of Angels” organizează o nouă ediție a Campaniei ,,Studenții sunt Îngeri”

Ediția a XV-a, este gândită pentru a fi dedicată persoanelor vârstnice și cu dizabilități din Căminul de bătrâni Pitești.

Cu sprijinul financiar al anumitor organizații din Pitești, al studenților și cadrelor didactice ale Universității din Pitești, asociația a reușit și în trecut să contribuie la întrajutorarea bătrânilor din Căminul “PARADISUL SOARELUI” Găvana.

Citește și O sportivă în vârstă de doar 21 de ani s-a sinucis după ce a aflat că nu mai poate alerga niciodată

Prin acțiuni precum Campania ,,Studenții sunt îngeri”, Gala 10 pentru tineri, Campania „AJUTOR SPERANTA HOSPICE-Fă un copil să zâmbească” acțiuni caritabile în cadrul Asociației Autism, Terapie, Sport și Arte Argeș evenimente caritabile pentru susținerea tinerelor talente-București, spectacole caritabile, au fost susținute tinerele talente din orfelinate, a fost organizată Ziua Internaţională a persoanelor cu dizabilităţi-fiind ajutate familii cu astfel de probleme și asistați din cadrul Complexului de Servicii pentru Copii cu Handicap Trivale Pitesti, Centrul Sf. Cristofor –Curtea de Argeș.

Pachete cu îmbrăcăminte, jucării, alimente, rechizite oferite de Asociația „Tales of Angels”, au ajuns astfel la cei în nevoie.

Pentru cine dorește să se alăture, și de această dată, campaniei celor de la Tales of Angels, donația se poate face astfel: cont în LEI RO04BRDE030SV71953410300, (cod fiscal nr. 36492524) cu precizarea – donație.
„Cu foarte puțin de la fiecare putem face foarte mult pentru ei!”

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *