Web Analytics

Asociația Salvați Câmpulungul și Muscelul, membră CONECT, prezentă la Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social

de | 3.08.2017 08:32 | Actualitate

ascm minister dialog socialAsociația Salvați Câmpulungul și Muscelul (ASCM) a devenit membră CONECT (Catalogul Organizațiilor Neguvernamentale pentru Evidență, Consultare și Transparență), din cadrul Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social.

De asemenea, reprezentanții ASCM au luat parte la întâlnirea de lucru organizată de Ministerul Consultării Publice și Dialogului Social, luna trecută, privind eficientizarea mecanismelor de redistribuire a procentului de 2% din impozitul pe venit către organizațiile nonguvernamentale.

La discuțiile cu reprezentanții sectorului neguvernamental au participat, din partea Ministerului Consultării Publice și Dialogului Social, Vicențiu Știr – secretar de Stat, iar din partea Agenției Naționale de Administrare Fiscală, Bogdan Stan – președintele ANAF. În cadrul întâlnirii au fost aduse în discuție problemele cu care se confruntă asociațiile nonguvernamentate, în ceea ce privește încasarea procentului de 2% din impozitul pe venit. Asociația Salvați Câmpulungul și Muscelul a fost reprezentată la aceste discuții de unul dintre membrii săi – Claudiu Florentin Vișan.

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Ultimele articole