Web Analytics

Asociatia Pro Infrastructura: Încă 4 oameni MOR DEGEABA pe DN2!

de | 1.07.2022 11:43 | Actualitate, Home

Din 2016 URLĂM în van că drumul morții, DN2/E85, trebuie pus în siguranță RAPID prin reconfigurarea sa pe profil 2+1 alternativ CU PARAPET care să separe sensurile de trafic!

Dar nimic. Doar un segment de test între Movilița și Sinești unde astăzi un bizon criminal a făcut triplare, a depășit linia continuă pe zona cu două benzi, a intrat pe sensul opus cu bandă unică și… 4 oameni decedați și 5 răniți, inclusiv un copil de 8 ani, până la ora când scriem acest comunicat.

Citește și: Şefa de la APIA Argeş a picat pe interceptările din dosarul ministrului Chesnoiu

Dincolo de discuțiile sterile despre educarea șoferilor idioți și cazurile când se intră involuntar pe contrasens (adormit la volan, infarct, neatenție, lipsă vizibilitate șamd), există o SOLUȚIE SIMPLĂ care aproape GARANTEAZĂ evitarea acestor carnagii și potolește șoferii inconștienți: PARAPET ÎNGUST DE SEPARARE DE SENS instalat pe profilul 2+1 alternativ! Adică exact așa cum CEREM OBSESIV, fără rezultat, de ani de zile.

Bașca, transformarea DN2/E85 (ca de altfel a tuturor sectoarelor de DN pe platformă de 13 metri) pe sistem 2+1 alternativ, CU PARAPET care separă fizic sensurile, se poate face REPEDE, IEFTIN, FĂRĂ acord de mediu, FĂRĂ exproprieri, FĂRĂ relocări de utilități.

Doar cu voință și puțină rațiune. Care le-au lipsit cu desăvârșire tuturor șefilor iresponsabili din Compania Nationala de Administrare a Infrastructurii Rutiere, miniștrilor Transporturilor și politicienilor cu girofar albastru care au BLOCAT și TERGIVERSAT cu BUNĂ ȘTIINȚĂ timp de ANI ÎNTREGI implementarea SOLUȚIEI SALVATOARE 2+1 alternativ pe care Asociația Pro Infrastructură o promovează OBSESIV de ani de zile pe toate canalele media, în ciuda criticilor venite din toate părțile!

FACEȚI, în ceasul al treisprezecelea, CE TREBUIE PE DN2!!!

Articol scris de Cristian Vasile

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *