Web Analytics
scris sâmbătă, 29.04.2023

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și-a ales noua conducere

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș a organizat Adunarea Generală Ordinară a membrilor, joi, 27 aprilie a.c., la Hotel Ramada Pitești.

Asociația Oamenilor de Afaceri Argeș și-a ales noua conducere

În cadrul adunării s-au prezentat: raportul de activitate pentru anul 2022, programul strategic pe anul 2023; proiectul „IQ IMMA – Inovare si Calificare – Implicat, Motivat, Mobilizat, Angajat”, proiect finanțat din Fondul Social European prin Programul Operațional Capital Uman 2014 – 2020, aflat în implementare; proiectul „e4CARE” implementat alături de parteneri din Franța, Grecia, Polonia și Romania; raportul execuției bugetare pentru anul 2022; raportul cenzorului pentru anul 2022; proiectul de venituri și cheltuieli pe anul 2023.

Citește și Toate proprietățile, angajații și studenții Universității din Pitești vor trece la noua instituție UNST – Politehnica București. Legea de înființare, în dezbatere publică

De asemenea, s-a aprobat numirea în funcția de președinte executiv a lui Șerban Alexandru Antonel și s-a aprobat numirea în funcția de director executiv a lui Ilie Răzvan Costin.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *