Web Analytics
scris miercuri, 05.07.2023

Artişti de top au electrizat scena din Mioveni, de zilele oraşului

Petrecere de zile mari, la sfârșitul săptămânii trecute, în Mioveni, cu ocazia împlinirii a 538 de ani de la prima atestare documentară a localității. Zilele orașului Mioveni au fost organizate atent de Centrul Cultural, Primăria Orașului și Consiliul Local Mioveni. Maratonul distracției a început vineri, 30 iunie, când au fost premiați tinerii care au împlinit 18 ani și oamenii au încins hore în centrul orașului, pe muzică populară. Atât vineri, cât și sâmbătă, pe scenă au urcat și elevii Centrului Cultural Mioveni și ai Clubului Copiilor. Sâmbătă, publicul a fredonat versurile cântate de Lidia Buble și Mihai Mărgineanu. Duminică au fost sute de participanți la prima ediție a competiției sportive „CROSUL INVICTUS” și, seara, nume sonore ale muzicii populare românești au urcat pe scenă.

Artişti de top au electrizat scena din Mioveni, de zilele oraşului

Primarul Ion Georgescu: „Doresc să le transmit sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor”

„În numele Primăriei și al Consiliului Local Mioveni doresc să le transmit sincere mulţumiri tuturor celor care au contribuit la buna organizare şi desfăşurare a manifestărilor incluse în programul din acest an al Zilelor Orașului Mioveni – Poliției Mioveni, Jandarmeriei, Poliției Locale și S.V.S.U. Mioveni – care au asigurat permanent ordinea în oraş și protecția bunurilor, Serviciului de Ambulanță, echipei de la Centrul Cultural Mioveni, echipelor de permanență și celor din teren de la SC Servicii Edilitare pentru Comunitate Mioveni, precum și partenerilor noștri care s-au implicat, Asociația INVICTUS România, prin filiala Argeș, Voluntarilor TEAM Mioveni şi, nu în ultimul rând, cetăţenilor oraşului Mioveni care au fost alături de noi într-un număr foarte mare. Vă mulțumesc pentru efort și pentru implicare”, a transmis primarul Ion Georgescu.
M.S.

Citește și Master gratuit pentru tinerii din Mioveni

Citește și Echipa naţională de handbal feminin U19, pe scena de la Rock’N Ride Fest Mioveni

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *