Web Analytics
scris joi, 28.09.2023

Artista DJ Lalla, găsită moartă pe plajă în Mamaia

Trupul unei tinere, cunoscute ca DJ și gazdă a unei emisiuni la un post de radio, a fost găsit pe plajă, în stațiunea Mamaia, joi dimineață, de un grup de sportivi ieșiți la jogging.

Artista DJ Lalla, găsită moartă pe plajă în Mamaia

Citește și: Chitaristul de jazz Al Di Meola a făcut infarct în timpul unui concert la București


În privința cauzei morții este așteptat raportul medico-legal. Până atunci, anchetatorii nu exclud nicio ipoteză și încearcă să afle ce s-a întâmplat în ultimele ore de viață ale femeii. Trupul fără viață al femeii a fost găsit de un grup de tineri pe plaja din nordul stațiunii Mamaia. Inițial, ei au crezut că este un manechin de plastic, dar când s-au apropiat au văzut că este o tânără. Ulterior, femeia a fost identificată. Este vorba despre o tânără de 34 de ani, Laura Claudia Roșca, din București, cunoscută ca DJ, sub pseudonimul Lalla. Era și gazdă a unui talk show la un post de radio. Când a fost descoperită fără viață, pe plajă, era îmbrăcată sumar, în lenjerie intimă și tricou.

Citește și: Șase persoane arestate în urma perchezițiilor privind traficul de droguri din Argeș


Potrivit primelor informații ale polițiștilor, pe trup nu erau urme vizibile de violență. Printre ipotezele luate în calcul de anchetatori, sunt atât un accident nefericit, cât și o crimă sau o sinucidere.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *