Web Analytics
scris luni, 13.11.2023

ARO, Unirea și Muscelul au luat 7 puncte din 9 posibile în Liga 3

Echipele argeșene din Liga 3 au avut în week-end evoluții foarte bune și au reușit să ia 7 puncte din cele 9 puse în joc. Au fost înregistrate astfel două victorii și o remiză, în total marcând 5 goluri și neprimind niciunul.

ARO, Unirea și Muscelul au luat 7 puncte din 9 posibile în Liga 3

În Seria 4, nou promovata ARO Muscelul a remizat în deplasare, 0-0 la SC Popești Leordeni. Scorul a fost același ca în tur. Meciul s-a disputat pe Stadionul Metaloglobus din București deoarece gazonul Stadionului Intergaz din Popești-Leordeni a intrat în reparații capitale. Partida a fost una disputată, cu ocazii de ambele părți. Elevii lui Ionuț Mihu și Ovidiu Tică, se puteau întoarce la Câmpulung cu toate cele 3 puncte puse în joc dacă, pe finalul partidei Teodor Peștișor sau Matteo Olaru fructificau una dintre ocaziile avute.

Citește și Ultimele bilete la tratament balnear. Anunț Casa Județeană de Pensii Argeș

În Seria 5 AFC Campulung Muscelul a învins la scor, 4-0 acasă pe Viitorul Curița (Bacău). Antrenorul Vasi Slăninoiu a început jocul cu: Voicu – Ion, Hagiu, Sanda, Cicu, Ndah, Ntamack, Stancu, Ghiță, Ciaccio, Stelea. Au marcat: Andrei Stelea (6), Ștefan Ghiță (33), Popescu (39 – autogol), Marius Sanda (50).

În Seria a 6-a, Unirea Bascov a obținut doar a treia victorie a sezonului, reușind că câștige pe propriul teren cu 1-0, în fața ultimei clasate, Cozia Călimănești. Unicul gol al partidei a fost marcat de Darius Ciurea (25). Primul 11 al Unirii a fost următorul: Bănuță – Doinea, Dumitrache, Nițu, Tănase, Mihăescu, Albulescu, Chircioagă, Ciurea, Ionică, Bodea. În clasament, Bascovul e pe 8 cu 13 puncte.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *