Web Analytics

ARO, aruncat în aer într-un serial american

de | 18.02.2022 10:30 | Actualitate, Cultură, Dezvăluiri

Trei automobile ARO au fost folosite pentru o scenă explozivă filmată pentru un miniserial american care va avea premiera peste o săptămână. În ”The Endgame”, film regizat de Justin Lin, cunoscut îndeosebi pentru producția ”Fast and furious”, mașinile fabricate la Câmpulung au fost utilizate ca una singură.
Un ARO 244 albastru restaurat a fost mașina principală, celelalte două au fost ARO Hunters, realizate cu specificații destinate pieței auto din Statele Unite.

Dar doar primul autovehicul era funcțional, celelalte două având lipsuri precum transmisia sau alte componente, acestea fiind vopsite să arate ca cel utilizat pe șosea.
Distrugerea mașinilor a împărțit în două taberele nostalgicilor și ale colecționarilor de ARO. Aceștia au reacționat pe pagina de socializare dedicată ARO USA, iar detaliile prezentate au stins oarecum vâlvătaia aprinsă de cei revoltați. Astfel, mașina funcțională avea nevoie să fie restaurată pe bani grei, mii de dolari. Așa că s-a acceptat distrugerea acesteia și a celorlalte două rable, iar banii obținuți de pe urma filmării vor fi folosiți pentru achiziționarea unui ARO 324 gata restaurat, dotat cu motor V8. Pentru colecția celor de la ARO USA.
Cătălin Ioan Butoiu

Citește și Mînzînă taie în carne vie la Centrul Cultural Judeţean /Instituţia condusă de ”duamna” Araxy va fi comasată sau reorganizată

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *