Web Analytics
scris luni, 12.06.2023

Arnold Garita: „Nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie”

Arnold Garita a rămas fără echipă, după ce s-a despărțit de FC Argeș. Arnold Garita a fost legitimat la FC Argeș din iulie 2022, dar a anunțat recent pe rețelele social media că s-a despărțit de echipa din Pitești. Totuși, s-a tot vehiculat că fotbalistul cameruzen ar putea ajunge la FCSB.

Arnold Garita: „Nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie”

Citește și: Două accidente în aceeași localitate din Argeș. Tir răsturnat și mașină în șanț

Acesta a vorbit despre o posibilă mutare la vicecampioana României, evidențiind că i-ar fi făcut mare plăcere să îmbrace echipamentul „roș-albaștrilor”. „Nu sunt ţinta celor de la FCSB, agenţii mei au discutat, dar într-un final nu se va rezolva nimic. Este păcat, dar asta este situaţia, chiar îmi plăcea acest club, are suporteri incredibili. M-au plăcut, m-au ‘adoptat’ chiar şi când nu eram jucătorul lor, îmi amintesc astfel de suporterii celor de la FC Argeş. Mi-ar fi plăcut să continui în România, dar după cum s-au întors lucrurile în ultima vreme, nu cred că România va fi următoarea mea destinaţie. Nu sunt eu cel care negociază, agentul meu o face. Cred că a vrut să-şi facă treaba cât mai bine. Nu mă voi întoarce în România, după vacanţă. Voi face asta doar în cazul în care situaţia se va schimba, şi mă voi înţelege cu clubul. Aş vrea să le mulţumesc suporterilor de la FC Argeş pentru tot, am dat tot ce am avut mai bun pentru a salva clubul, pe care am învăţat să-l iubesc”, a spus Arnold Garita, potrivit AS.ro.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...