Web Analytics
scris joi, 26.10.2023

Armata israeliană a intrat cu tancuri și blindate în Gaza, într-un raid limitat

Armata israeliană a anunţat joi dimineaţă, la postul său public de radio, că a efectuat în cursul nopţii o incursiune „relativ amplă” în Fâşia Gaza pentru a ataca poziţii ale Hamas.

Armata israeliană a intrat cu tancuri și blindate în Gaza, într-un raid limitat

Citește și: Scandalul legat de Pădurea Trivale continuă. Primarul Gentea, despre contestația prefectului: „Nu e decât o șicanare politică”


Această operaţiune, din timpul căreia armata a postat imagini pe platforma X, a fost efectuată „în vederea pregătirii următoarelor etape ale bătăliei”. Operaţiunea a implicat soldaţi la sol, precum şi tancuri, care au lovit „mai multe celule teroriste, infrastructuri şi puncte de lansare a rachetelor”. Trupele s-au întors acum în Israel, asigură Tsahal (armata israeliană).

Citește și: Ion Georgescu rămâne în arest


Într-un discurs televizat miercuri seară, premierul israelian Benjamin Netanyahu i-a ameninţat pe membrii Hamas, din Fâşia Gaza şi din afara acesteia. „Toţi membrii Hamas sunt condamnaţi – deasupra pământului, sub pământ, în Gaza şi în afara Gazei”, a spus premierul Netanyahu. Israelul se află în mijlocul unei „lupte pentru existenţa sa”, a adăugat el. Mii de terorişti au fost deja ucişi de la masacrul islamist Hamas din 7 octombrie şi acesta este „abia începutul”, a mai spus el.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *