Arhimandritul, viral pe facebook

de | 4.06.2020 13:16 | Culise

După ce a rezistat mult timp ispitei aruncate în lume de Mark Zuckerberg, arhimandritul Caliopie și-a făcut cont de facebook pentru a comunica mai bine cu credincioșii de pe raza Arhiepiscopiei. În cel mai scurt timp, lista de prieteni a preacuviosului a ajuns la 4.972 de prieteni, adică foarte aproape de cifra maximă admisă pentru un cont simplu de utilizator. Caliopie mai are și 1.022 de followers, iar unele dintre postări, în general predici ale sale cu ocazia unor mari sărbători religioase ori fotografii sugestive, ajung și la 1.400 de like-uri și sute de comentarii.
În general, comentariile sunt pozitive, oamenii spun un simplu „Amin” sau pun un emoji cu mânuțe împreunate a rugăciune ori câte un acatist. Cum nu poți să placi tuturor, starețul de la Mânăstirea Curtea de Argeș a primit și o critică din partea unui bărbat, care îi atrage atenția că nu poartă plete, ca un călugăr.
Din contră, preacuviosul are o frizură și o barbă la modă, ba chiar a mai și slăbit un pic. Oare acesta să fie motivul pentru care îi dau like-uri în special dreptcredincioasele?
(ELECTRO-CUTARE)

Articol scris de Jurnalul de Arges

Distribuie!

0 Comentarii