Web Analytics

Arhiepiscopul Calinic va oficia Sfânta Liturghie de la Paraclisul Universitar

de | 2.02.2022 05:07 | Actualitate, Cultură

Astăzi, 02 februarie 2022, Paraclisul Universitar din Pitești își va sărbători hramul! Cu această ocazie, începând cu ora 09.30, Părintele Arhiepiscop Calinic Argeșeanul, va oficia Sfânta Litughie.

Citeşte şi: Doi ani de la dispariția lui Ilie Bărbulescu

Ar putea fi o imagine cu 7 persoane şi text care spune „„Că ochii mei văzură mântuirea Ta" (Luca 2, 30) Paraclisul Universitar „Intâmpinarea Domnului" Invitație Cu bucurie, vă invităm să luați parte la sărbătorirea Hramului- Întâmpinării Domnului nostru Jisus Hristos. Sfânta și Dumnezeiasca arhierească, va avea loc: 02-02-2022, ora 09:30. Vă aÈteptăm! .Liturghia este o slujire cerească aici pe pământ, în timpul căreia Fiul lui Dumnezeu ÎnsuÈ™i participă la ea Se aduce pe Sine în dar" Sfântul Ioan Kronstadt Liturghie miercuri, Str. Târgu din Vale, nr. 1, Pitești Corp central Rectorat”

Lăcaşuri de cult cu hramul Întâmpinării Domnului sunt puține la număr în judeţul Argeș și se așteptă un număr important de participanţi la acest eveniment.
Slujba de sfințire a noului paraclis amenajat în corpul central al Universității din Pitești a avut loc în anul 2019, iar amenajarea și munca de pastorație, i-a fost încredințată preotului Rafael Vintilă. (A.N)

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *