Argint și bronz pentru sportivii de la CSM Pitești la Cupa României la kaiac-canoe

de | 26.04.2022 16:58 | Actualitate, Home, Sport

În perioada 21-22 aprilie 2022 pe lacul de la Budeasa a avut loc prima competiție oficială din acest sezon la kaiac-canoe. A fost vorba despre Cupa României pentru seniori.

Clubul Sportiv Municipal Pitești a participat cu toți cei 5 componenți ai loturilor naționale de tineret și juniori: Ștefan Costache, Mihail Furdui, Valentin Fircan și campionii mondiali Victor și Adrian Stepan. Totodată, la competiție au participat și alți doi componenți ai secției de kaiac-canoe a clubului piteștean: Luca Stancu și Alexandru Cirje.

Citește și Argeș: Vitezomani sancționați de poliția rutieră în perioada minivacanței

Sportivii pregătiți de către antrenorii secției Gheorghe Din, Agoston Siposs și Alexandru Din au obținut medalii de argint și bronz la Cupa României pentru seniori. Astfel, Victor și Adrian Stepan au obținut argintul la caiac 2 la proba de 500 metri, în timp ce bronzul a fost adjudecat la aceeași probă de Ștefan Costache și Valentin Fircan.

Acest articol este despre: argint,bronz,csm pitesti,cupa romaniei,kaiac-canoe

Distribuie!

Articol scris de Marius Ionel

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești
Vizita ambasadorului Iordaniei la Primăria Municipiului Pitești

Excelența Sa Sofian Qudah, ambasadorul extraordinar și plenipotențiar al Regatului Hașemit al Iordaniei în România, a efectuat o vizită la Primăria Pitești, în data de 24 mai 2022, având o întâlnire de lucru cu primarul municipiului Pitești, Cristian Gentea....

Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri
Mioveni. Trei tineri au fost reținuți pentru trafic de droguri

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Pitești, au desfăşurat o acţiune de prindere în flagrant delict şi două percheziţii domiciliare, la locuințele a două...


Loading RSS Feed