Web Analytics
scris miercuri, 10.07.2024

Argeşul se mândreşte cu patru eleve de 10 la Evaluarea Naţională

Patru eleve din Pitești au obținut media 10 la Evaluarea Națională, fiind singurele din județ cu această performanță! Ele sunt Daria Salome Dincu, Evelina Maria Dinu, Georgiana Lavinia Gingu și Ilinca Maria Năstăsie.

Argeşul se mândreşte cu patru eleve de 10 la Evaluarea Naţională

La afișarea rezultatelor iniţiale erau doar trei medii de zece, obţinute de Evelina Maria Dinu, Georgiana Lavinia Gingu și Ilinca Maria Năstăsie, de la Școala Gimnazială „Tudor Vladimirescu” Pitești. Elevele au avut și înainte rezultate bune la învățătură și chiar au participat la olimpiade de Geografie, Limba Română și Matematică, unde au obținut locuri merituoase. „Fetele au fost olimpice de-a lungul anilor, au participat la olimpiade naționale. Sunt trei fete care, practic, pentru noi au confirmat parcursul lor. Ne așteptam la lucrul acesta, meritul este în totalitate al lor. Au muncit extraordinar de mult”, ne-a declarat directoarea Magdalena Crivac. Iar în ceea ce privește mediile de 10, Argeșul este pe locul al patrulea pe țară, după cum ne-a mai spus directoarea școlii. Ilinca Maria Năstăsie a luat 10 și la simularea Evaluării Naționale, în martie a.c., și este fiica unui fost fotbalist celebru, Cosmin Alin Năstăsie, care a evoluat la FC Argeș, CS Mioveni și FC Brașov.

În urma contestaţiilor, și eleva Daria Salome Dincu, de la Colegiul Naţional „I.C. Brătianu”, a reușit să obţină media 10. Daria Dincu este medaliată cu locul 3 la Olimpiada Națională de Engleză 2023 de la Cluj (singurul premiu din județ) și anul acesta a participat la Olimpiada Națională de Limba și Literatura Română, unde s-a clasat printre primii 25, după cum ne-a transmis mama elevei. Felicitări!

Citește și Nouă locuri de joacă vor fi amenajate în Pitești

Citește și Pitești. Noutăți de la podul peste pârâul Bascov. Când se redeschide circulația

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...