Argeșeni trimiși în judecată după ce ar fi înșelat prin metoda “Accidentul”

de | 27.05.2020 09:47 | Actualitate

Polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările în mai multe cauze penale privind sâvărșirea infracțiunilor de înșelăciune.

Din cercetări s-a stabilit că, în luna aprilie a.c., doi bărbați, de 32 de ani, din Bascov și, respectiv, 27 de ani, din Băiculești, ar fi înșelat și ar fi încercat să înșele mai multe persoane, prin metoda „Accidentul”.

Reamintim că în ziua de 22 aprilie a.c., bărbatul de 32 de ani a fost reținut, pentru 24 de ore, de către polițiști, față de acesta instanța dispunând măsura arestului preventiv.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată, față de bărbatul de 27 de ani, din Băiculești, fiind dispusă măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile.

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Ultimele articole


Loading RSS Feed