Web Analytics
scris joi, 04.04.2024

Argeșeni reținuți pentru furt de cablu de pe stâlpi! Care e pedeapsa

Polițiștii din Domnești au identificat câteva persoane bănuite de furt calificat și complicitate la furt calificat și au reținut doi bărbați, cu vârstele de 21 și, respectiv, 33 de ani, ambii din comuna Merișani.

Argeșeni reținuți pentru furt de cablu de pe stâlpi! Care e pedeapsa

Citește și: Accident la Pitești cu o mașină de Poliție

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, o a treia persoană, un bărbat în vârstă de 44 de ani, cunoscut cu antecedente penale, se sustrage cercetărilor.

Ce s-a întâmplat, de fapt? Investigatorii au stabilit că, în noaptea de luni spre marți, 1 spre 2 aprilie, cei trei ar fi tăiat un segment de aproximativ 150 metri de cablu, care era montat pe stâlpi.

Cu ocazia cercetării, au fost identificate: un dispozitiv de tăiat, un clește, o scară și un topor, obiectele fiind ridicate, în vederea continuării cercetărilor.

După administrarea probatoriului, cei doi bărbați identificați au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, fiind prezentați apoi, de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestului preventiv în cazul bărbatul de 33 de ani, precum și măsura controlului judiciar pentru cel de 21 de ani.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *