Argeșeni amendați pentru transport ilegal de lemne

de | 10.04.2022 14:38 | Actualitate, Home

În ziua de 08 aprilie a.c., polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat doi tineri de 21 și 24 de ani, ambii din Bughea de Jos, care transportaumaterial lemnos cu atelaje, pe raza localității de dimiciliu, fără a deține documente legale de proveniență sau de însoțire a transportului.


Citește și Poliția Locală Pitești a depistat bărbatul care a incendiat tomberonul din zona Negoiu

Cantitatea de material lemnos a fost evaluată de un specialist silvic, rezultând că în cele două atelaje se găseau 1,3 mc de material lemnos, de esență fag.

Ca urmare a celor constatate, cei doi au fost sancționați contravențional cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, conform Legii 171/2010, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Aninoasa.

Distribuie!

Articol scris de Bianca Solomon

Redactor- Jurnalul de Argeș, Pitești. Absolventă a Facultății de Jurnalism, Universitatea din Pitești. Studentă la programul Master-Comunicare Organizațională, UPIT.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole

„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”
„Divorțul anului” la Teatrul „Alexandru Davila”

Cuplul Monica Davidescu și Aurelian Temișan joacă la Pitești Spectacol la Teatrul „Alexandru Davila”, luni, 30 mai, de la 19:30. Va fi pusă în scenă cea mai recentă producție a Companiei de Teatru Concordia, comedia „Divorțul anului”. Joacă Monica Davidescu, Ovidiu...

PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung
PSD Argeș anunță noi investiții pentru Câmpulung

Marius Nicolaescu, vicepreședinte al Consiliului Județean Argeș, Constantin Ivan și Sergiu Cicu, consilieri lacali ai PSD Câmpulung, au susținut azi o conferință de presă la sediul PSD Câmpulung Mușcel.  Cu acest prilej, Marius Nicolaescu a făcut o radiografie a...


Loading RSS Feed