Web Analytics

Argeşeanul Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV

de | 24.09.2021 12:13 | Cultură, Actualitate

Florin Călinescu a fost cooptat în top managementul Grupului Clever şi va putea fi urmărit în cadrul programelor Prima TV şi primaplay.ro. Prima apariţie a sa va fi, sâmbătă, în studioul fotbalistic, înainte de meciul dintre FCSB şi Academica Clinceni, unde va comenta, alături de Bogdan Cosmescu, partida care va începe la ora 21.00.

CITEȘTE ȘI: ÎPS Calinic a susținut o prelegere despre Sfântul Neagoe Basarab la Academia Română

Suntem bucuroşi şi mândri că am cooptat în echipa noastră un adevărat profesionist. Pentru mulţi dintre noi, Florin Călinescu rămâne un reper în televiziune, un simbol al presei româneşti. Ne bazăm pe spiritul lui liber, pe creativitatea şi pe profesionalismul lui. Prima TV a câştigat un plus de experienţă prin prezenţa domnului Călinescu în echipa de top management”, spune Adrian Tomşa, managing partner al Grupului Clever.

CITEȘTE ȘI: Tinerii din Mioveni sunt invitați să participe la un proiect de educație civică!

Florin Călinescu va fi realizator de programe la Prima TV, dar se va implica activ şi în deciziile editoriale şi de producţie ale Grupului Clever. Misiunea sa este de a dezvolta şi crea conţinut autohton de calitate, care să aducă telespectatorului plus valoare şi să se regăsească în programele postului Prima TV, dar şi ale celorlalte televiziuni ale Grupului Clever.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

0 Comentarii