Web Analytics
scris sâmbătă, 19.10.2024

Argeșeanul Dan Nistor poate deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri în SuperLigă

Mijlocașul Universității Cluj a jucat meciul 455 în prima divizie și mai are nevoie de 60 de partide pentru a-l egala pe Dănciulescu.

Argeșeanul Dan Nistor poate deveni fotbalistul cu cele mai multe meciuri în SuperLigă

Originar din Rucăr, Dan Nistor trăiește a doua tinerețe la Universitatea Cluj. Este unul dintre oamenii cheie ai liderului Superligii și a intrat în Top 10 al fotbaliștilor cu cele mai multe prezențe în primul eșalon fotbalistic al României.

Nistor a marcat un gol în meciul cu Oțelul, scor 2-0, din a 13-a etapă a Superligii, într-un moment important pentru cariera lui. Mijlocașul de 36 de ani a jucat partida cu numărul 455 în primul eșalon.

Nistor mai are nevoie de 60 de meciuri pentru a-l egala pe Ionel Dănciulescu, liderul acestei ierarhii, cu 515 partide, scrie fanatik.ro.

În mod normal, dacă va fi sănătos și va continua să joace la același nivel, peste două sezoane, Nistor ar putea fi jucătorul cu cele mai multe meciuri în prima divizie.

Obiectivul ar fi putut să fie atins dacă Nistor ar fi debutat mai repede în primul eșalon. El a făcut-o abia la 22 de ani, sub tricoul celor de la Pandurii. Înainte jucase în liga secundă, la Mioveni, și în liga a treia, la Curtea de Argeș.

De-a lungul carierei sale, Dan Nistor a jucat doar la cinci echipe din prima ligă: Pandurii, Dinamo, CFR Cluj, Universitatea Craiova și U Cluj. În sezonul 2013 – 2014, fotbalistul a evoluat în Franța, la Evian.

Nistor are șase goluri în acest sezon și este pe locul doi în clasamentul golgheterilor.

Citește și: Muscelul Câmpulung a fost zdrobită pe propriul teren

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Vot pe banii câmpulungenilor

Ultima întrunire a consilierilor locali din Câmpulung care își încheie mandatul în această săptămână a avut loc cu ocazia unei ședințe extraordinare...

Un bulevard de multe milioane

Valoarea proiectării și a execuției rezultată din licitația prin care a fost desemnat executantul lucrărilor de reabilitare a fost de 5.530.577,91...