Web Analytics

Argeșeanca Liliana Murguleț – noul inspector școlar general al județului

de | 19.08.2020 14:50 | Actualitate

Începând de astăzi, noul inspector şcolar general al învăţământului argeşean este Liliana Elena Murguleţ, profesor de chimie originar din Argeș dar care în ultimii ani şi-a desfăşurat activitatea în Capitală. 

Liliana Elena Murguleţ şi-a început cariera la catedră la Şcoala Gimnazială Priboieni, după care profesat la unităţi de învăţământ din Topoloveni, pentru ca în 2003 să aleagă un nou drum, și anume, spre București.

În 2010, din cauza salariului mic, a părăsit sistemul de stat, pentru a activa în privat, ca director al unei şcoli sanitare postliceale. 

Trei ani mai târziu se întorcea în învăţământul de stat, mai întâi ca simplu profesor la Colegiul Naţional Gheorghe Şincai din  Bucureşti şi, apoi, din 2017, la Şcoala 79 din Capitală, unde a fost şi director adjunct.

Articol scris de Antoniu Neguț

Distribuie!

1 Comentariu

  1. ,,În 2010, din cauza salariului mic, a părăsit sistemul de stat, pentru a activa în privat, ca director al unei şcoli sanitare postliceale.”
    Pe bune? Din cauza salariului mic a plecat director în sistemul privat? A revenit în sistemul de stat ,,ca simplu profesor”? Pe bune?
    Sunt ,,un simplu profesor” în sistemul de stat de 30 de ani. Salariu mic? Știam asta de când am intrat în sistem. Dacă ar fi să aleg ce aș face? Aș fi ,,eternul simplu profesor” de la catedră, nu de la biroul directorial. De aceea am devenit ,,simplu profesor”. Ca să modelez și să educ suflete.