Web Analytics

Argeș: Zeci de amenzi pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală

de | 3.10.2020 14:08 | Actualitate

 

Având în vedere creșterea numărului de cazuri de Covid 19, pentru prevenirea și combaterea infectării cu noul coronavirus, polițiștii din cadrul IPJ Argeș, împreună celelalte structuri cu atribuții în domeniu (IJJ Argeș, Poliția Locală, Inspectoratul pentru Situații de Urgență, Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și Inspectoratului Teritorial de Muncă) au intensificat activitățile de verificare a modului în care se respectă prevederile Legii nr. 55 din 2020 privind unele măsuri pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19.

 

 

Astfel, în ultimele 24 de ore, în urma acțiunilor derulate pentru verificarea respectării măsurilor stabilite în contextul stării de alertă, au fost verificate 86 de obiective și peste 400 de persoane, ocazie cu care au fost aplicate 44 de sancțiuni contravenționale în valoare totală de 6.000 de lei, dintre care 43 de sancțiuni, în valoare de 5.000 de lei, au fost aplicate pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, iar o sancțiune, de 1.000 de lei, a fost aplicată unei persoane care nu a respectat măsura izolării.

 

 

IPJ Argeș recomandă cetățenilor să păstreze distanțarea fizică, să poarte mască de protecție, să respecte modul de organizare a evenimentelor, să nu vă expuneți la riscuri.

Purtați masca de protecție în mijloacele de transport, în magazine și celelalte spații unde este obligatoriu. Evitați aglomerările de persoane, respectați numărul de persoane la un eveniment, pentru a vă proteja pe dumneavoastră și pe cei din jur.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii