Web Analytics
scris joi, 09.12.2021

Argeş Volei a terminat turul pe primul loc, cu 7 victorii din 7

O nouă victorie cu scorul de 3-0 a fost obținută de Argeș Volei, weekendul trecut, pe teren propriu, în fața echipei CTF Mihai I București. Echipa argeșeană a terminat turul de campionat pe primul loc în Divizia A2 Est, cu maximum de puncte.
În cele 7 victorii, jucătoarele pregătite de antrenorul Bogdan Paul au pierdut un singur set, la Galați. Formația piteșteană și-a adjudecat seturile cu 25-18, 25-13, 25-15 în confruntarea cu bucureștencele, în circa o oră de joc. Tehnicianul a trimis pe teren trei formule diferite de echipă pentru fiecare set în parte. În primul au intrat Briana Constantin, Alexandra Stroe, Andreea Tămaș, Teodora Șabloschi, Yelennis Diaz și Carmella Massip, în al doilea au fost pe parchet Elena Moale, Daniela Lupescu, Mihaela Ilie, Ștefania Șuțan, Sonia Teianu și Yelennis Diaz, iar în ultimul a fost un mix între cele două formule de echipă.

Argeş Volei a terminat turul pe primul loc, cu 7 victorii din 7

A fost ultimul meci din acest an pentru voleibalistele alb-violete, care vor lua o scurtă vacanță de sărbători, urmând ca imediat după Anul Nou să revină la antrenamente. Prima etapă din retur este programată pe data de 22 ianuarie 2022, când Argeș Volei se va deplasa la Brăila, pentru partida cu ACS Sport Plus.

Citește și Argeş Volei continuă parcursul perfect în Divizia A2 Est

Citește și Argeş Volei – parcurs perfect în Divizia A2

Distribuie!

0 Comentarii