Web Analytics
scris joi, 05.01.2023

Argeş Volei a încheiat anul 2022 cu un meci de infarct

Având un lot tânăr și redus numeric din cauza accidentărilor, antrenorul Piteștiului, Bogdan Paul, a sperat că va reuși să învingă Craiova și să o depășească în clasament. O victorie ar fi păstrat pe Argeș Volei cu șanse mari de a prinde play-off-ul, fiindcă s-ar fi apropiat de CSM București, însă nu a fost să fie.

Argeş Volei a încheiat anul 2022 cu un meci de infarct

În primul set, Argeșul s-a impus cu 25-14, după un joc aproape perfect, însă SCM U Craiova a revenit în seturile 2 și 3, pe care jucătoarele oaspete le-au dominat și pe care le-au câștigat cu 21-25 și 16-25. La scorul de 1-2 la seturi, Argeș Volei a câștigat 5 puncte consecutive, apoi și setul, pe un val de încredere susținut și de spectatorii din tribună. În setul decisiv, Argeș Volei a plecat de la scorul de 0-3, dar a recuperat bine și a ajuns să conducă la unul-două puncte diferență.

La 14-12, alb-violetele au avut două mingi de meci, anihilate însă de jucătoarele oaspete. A treia minge de meci a venit la scorul de 15-14, dar nici aceasta nu a fost fructificată. Ultimele trei mingi s-au jucat pe muchie de cuțit, ambele echipe având șanse de a finaliza punctele. Din nefericire, toate au fost adjudecate de voleibalistele Craiovei, care au câștigat meciul cu 3-2.
Returul campionatului va începe pe 14 ianuarie 2023. Argeș Volei va juca din nou acasă, contra echipei pe care a învins-o de trei ori în acest sezon: CS Știința Bacău.

Citește și Înfrângere fără drept de apel pentru Argeş Volei în faţa campioanei României

Citește și Argeş Volei – a 11-a victorie din tot atâtea meciuri în Divizia A2 Est

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *