Web Analytics
scris duminică, 21.07.2024

Argeș. Un tânăr a intrat cu mașina în copac și a refuzat să fie testat

Un tânăr de 23 de ani a intrat cu mașina într-un pom, duminică dimineața, la ora 3, în comuna argeșeană Boteni, DN 73D. Sunt indicii privind consumul de alcool.

Argeș. Un tânăr a intrat cu mașina în copac și a refuzat să fie testat

Tânărul de 23 de ani se îndrepta spre Mioveni când, într-o curbă, a ieșit de pe drum și a intrat într-un pom, rănindu-se.

Cu ocazia testării cu aparatul etilotest au rezultat indicii privind consumul de alcool, valoarea rezultată fiind mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Însă tânărul a refuzat testarea pentru substanțe psihoactive și recoltarea de probe biologice, în vederea stabilirii valorii alcoolemiei sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Citește și Accident mortal pe trecerea de pietoni, în Câmpulung

S-a întocmit dosar pentru vărtămare corporală din culpă și refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice, conform art. 196 și 337 din Codul Penal. Totodată, permisul de conducere a fost reținut în cadrul cercetărilor, fiiind eliberată dovadă înlocuitoare fără drept de circulație, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier a avut loc.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Lasconi a lipsit de la școală

Treburile națiunii au făcut ca să se scrie din nou istorie la Câmpulung, în sensul că prima zi de școală a fost marcată fără prezența primarului la...