Web Analytics
scris duminică, 12.11.2023

Argeş. Un tâlhar şi complicele lui, trimişi în judecată

Polițiștii Biroului Investigații Criminale Pitești au finalizat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de tentativă la tâlhărie calificată, respectiv complicitate la tentativă la tâlhărie calificată.

Argeş. Un tâlhar şi complicele lui, trimişi în judecată

Citeşte şi: Arestat pentru că a violat o bătrână, un argeşean – dat pe mâna justiţiei!

Iată despre ce e vorba: în noaptea de 26 spre 27 august, un bărbat în vârstă de 29 de ani a deposedat, prin acte de violență, folosind un obiect tăietor-înțepător, un tânăr de borseta pe care o avea asupra sa.

De asememenea, cel în cauză a fost sprijinit în activitatea infracțională de un tânăr de 23 de ani, care ar fi lovit un martor și i-ar fi pulverizat spray lacrimogen în față, împiedicându-l, astfel, să intervină în apărarea persoanei vătămate, potrivit Biroului de presă al IPJ Argeş.

În fine, pe 25 octombrie, bărbatul de 29 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar față de tânărul complice a fost dispusă cercetarea sub control judiciar timp de 60 de zile.

Pe 26 octombrie, instanța a dispus măsura arestului la domiciliu pentru 30 de zile a bărbatului de 29 de ani. Iar acum dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *