Web Analytics

Argeş. Un româno-american din Caransebeş, prins pe DN 7C fără permis

de | 8.01.2023 13:35 | Actualitate, Home

Cu dublă cetăţenie, română şi americană, un bărbat de 56 de ani, din Caransebeș, a fost prins de poliţiştii rutieri pe DN 7C, la Băiculeşti, în timp ce se afla la volanul unui autoturism fără a avea dreptul de a conduce pe teritoriul României și fără a deține permis auto internațional.

Citeşte şi: Reținut de polițiștii argeșeni după ce a avariat două mașini și l-a amenințat pe proprietar

Evenimentul a avut loc vineri, 6 ianuarie, iar în cauză a fost întocmit dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal. Biroul de presă al IPJ Argeş ne-a mai comunicat că un alt fapt de acest gen s-a petrecut pe 7 ianuarie, atunci când o femeie de 28 de ani, din comuna Golești, județul Vâlcea, a fost prinsă conducând maşina pe raza localității Tigveni fără a avea permis. Urmarea: la fel, dosar penal.


Dar cele mai multe probleme în ultimele 48 de ore au fost cele legate de şoferii aflaţi sub influenţa alcoolui sau a drogurilor. Motive pentru care poliţiştii din Argeş au aplicat 376 de sancțiuni contravenționale, însumând peste 85.000 lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise auto și au fost retrase 12 certificate de înmatriculare, după cum aflăm de la IPJ Argeş.

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *