ARGEȘ: UN BĂRBAT DE 41 DE ANI ȘI-A DAT FOC! NU ESTE PRIMA DATĂ CÂND RECURGE LA ACEST GEST

de | 8.08.2022 17:37 | Actualitate, Home

Astăzi, în jurul orei 13.00, pompierii au fost solicitați să intervină, în comuna argeșeană Băbana, satul Ciobănești, pentru stingerea unui incendiu de vegetație uscată.

Ajunși la fața locului, au găsit o victimă, un bărbat cu vârsta de 41 de ani, cu arsuri de gradele 2 și 3 pe aproximativ 60٪ din suprafața corpului. Acesta a fost preluat de către echipajul SMURD și transportat la Spitalul Județean de Urgență Pitești pentru mai multe îngrijiri.

Citește și: Argeș. 8 hectare de vegetație arse din cauza căldurii

Se pare că bărbatul își dăduse foc. Argeșeanul nu e la prima tentativă de acest gen. Suferind de o boală psihică, a mai  avut, în trecut, câteva tentative de autoincendiere. Flăcările s‐au extins pe o suprafață de aproximativ 1000 mp de vegetație uscată și mărăciniș, afectând și câțiva pomi fructiferi dintr-o proprietate vecină.

De asemenea, echipajul SAJ Argeș sosit la fața locului a acordat îngrijiri medicale unei femei în vârstă de 76 de ani, care a suferit atac de panică.

Foto: descriptiv

Distribuie!

Articol scris de Antoniu Neguț

Editor și autor de content media, cu 9 ani de experiență în presa scrisă și online, autor a peste 10.000 de titluri publicate, specialist marketing, PR și social media. Absolvent licențiat al Facultății de Jurnalism și Științele Comunicării.

Abonează-te la newsletter!

Trimitem un newsletter pe zi, dimineața, cu știrile din ziua anterioară.

* indicates required

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Ultimele articole


Loading RSS Feed