Web Analytics
scris joi, 25.08.2022

Argeș. Trimiși în judecată pentru furt de telefoane

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două cauze penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Argeș. Trimiși în judecată pentru furt de telefoane

Într-una dintre situațiile ce fac obiectul cercetărilor, s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș ar fi sustras prin smulgere și scoatere din funcțiune a sistemului de alarmare, un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei, dintr-un centru comercial din Pitești.

Citește și: Plimbare cu balonul cu aer cald și teatru de păpuși la nunta lui George Simion. Care este programul întreg al evenimentului

De asemenea, într-o altă situație, polițiștii au stabilit din cercetări că în ziua de 21 mai a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras un telefon mobil pe care o persoană vătămată l-a lăsat în cabina de probă a unui magazin cu obiecte vestimentare, stabilindu-se că bunul în cauză ar fi fost însușit de o tânără de 23 de ani, din Mioveni.

Ambele dosare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.  

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...