Web Analytics

Argeș. Trimiși în judecată pentru furt de telefoane

de | 25.08.2022 14:31 | Home, Actualitate

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 4 Poliție Pitești au finalizat cercetările în două cauze penale aflate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Într-una dintre situațiile ce fac obiectul cercetărilor, s-a stabilit că, în ziua de 14 mai a.c., un bărbat de 37 de ani, din municipiul Târgu Mureș, județul Mureș ar fi sustras prin smulgere și scoatere din funcțiune a sistemului de alarmare, un telefon mobil în valoare de 2.300 de lei, dintr-un centru comercial din Pitești.

Citește și: Plimbare cu balonul cu aer cald și teatru de păpuși la nunta lui George Simion. Care este programul întreg al evenimentului

De asemenea, într-o altă situație, polițiștii au stabilit din cercetări că în ziua de 21 mai a.c., o persoană necunoscută ar fi sustras un telefon mobil pe care o persoană vătămată l-a lăsat în cabina de probă a unui magazin cu obiecte vestimentare, stabilindu-se că bunul în cauză ar fi fost însușit de o tânără de 23 de ani, din Mioveni.

Ambele dosare au fost înaintate Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată.  

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *