Web Analytics

Argeș. Trimis în judecată pentru condus haotic și comportament neadecvat

de | 22.01.2023 10:55 | Actualitate, Home

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secţiei 2 Poliție Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal, aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii refuz sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

În după-amiaza zilei de 04 decembrie a.c., un echipaj de poliție din cadrul Secției 2  Poliție Pitești, care se afla în patrulare pe strada Plopilor, a observat un autoturism ce se deplasa haotic și care a lovit un autoturism parcat, motiv pentru care a efectuat semnal regulamentar de oprire conducătorului autoturismului. 
Citește și: Sindicaliștii din sănătate amenință cu greva privind noua lege a salarizării

Acesta nu s-a conformat și și-a continuat deplasarea către b-dul Nicolae Bălcescu,  ulterior pe strada Gârlei, unde a lovit un alt autoturism, ce se afla în mers, fără a provoca victime.

Cu toate acestea, bărbatul nu a oprit, fiind blocat de polițiști, după câteva sute de metri.

Întrucât bărbatul era agitat, a fost încătușat și condus la sediul poliției, pentru audieri. 

Conducătorul auto, de 40 de ani, a fost testat cu aparatul etilotest, acesta indicând o valoare mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, însă bărbatul a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei. 

Ulterior, după administrarea probatoriului, bărbatul a fost reținut, pe bază de ordonanță pentru 24 de ore, și prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, care a dispus măsura preventivă a controlului judiciar pentru 60 de zile.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Ultimele articole