Web Analytics
scris marți, 16.05.2023

Argeș. Trimis în judecată pentru că a vândut artificii și petarde, în perioada sărbătorilor de iarnă, anul trecut 

Polițiștii din cadrul Serviciului Arme Explozivi și Substante Periculoase au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de efectuare de operațiuni cu articole pirotehnice fără drept, conform art. 37 din Legea 126/1995.

Argeș. Trimis în judecată pentru că a vândut artificii și petarde, în perioada sărbătorilor de iarnă, anul trecut 

Citește și: Record de vipere înregistrat în Delta Dunării

S-a stabilit că în ziua de 23 decembrie 2022, polițiștii au depistat în flagrant pe un bărbat de 28 de ani, din Drăganu, care oferea spre vânzare baterii de artificii, articole din categorie ce nu este destinată comercializării către persoane ce nu dețin calitatea de pirotehnicieni,

“Articolele pirotehnice în cauză, în cantitate totală de aproximativ 50 de kilograme, au fost ridicate în vederea confiscării.

Dosarul a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești cu propunere de trimitere în judecată”, transmite IPJ Argeș. 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...