Web Analytics

Argeș: Transportau material lemnos fără documente de proveniență

de | 21.12.2021 16:58 | Actualitate

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Călinești au depistat un bărbat de 46 de ani, din Hârtiești, care conducea o autoutilitară, cu care transporta material lemnos. În urma verificărilor s-a stabilit că în mijlocul de transport se afla cantitatea de 3 mc de material lemnos, de esență carpen, fără documente legale de proveniență și transport.

În urma celor constatate, cel în cauză a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material lemnos fără proveniență legală a fost confiscată și predată ocolului silvic competent.

Citește și S-a lăsat cu amenințări, bătaie și parbriz spart din cauza unei datorii, la Bascov

De asemenea, în ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii Secției de Poliție Rurală Valea Mare Pravăț au depistat un tânăr de 19 ani, din Bughea de Sus, care transporta cantitatea de 0,6 mc de material lemnos, cu un atelaj hipo, fără documente legale de proveniență și transport.

În urma celor constatate, tânărul a fost sancționat cu amendă în valoare de 1.000 de lei, conform Legii 171/2010, iar cantitatea de material lemnos fără proveniență legală a fost confiscată și predată ocolului silvic competent.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii