Web Analytics

S-a lăsat cu amenințări, bătaie și parbriz spart din cauza unei datorii, la Bascov

de | 21.12.2021 16:03 | Actualitate

În ziua de 20 decembrie a.c., polițiștii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Pitești, sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, au continuat cercetările într-un dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de amenințare, și au reținut un bărbat de 31 de ani, din comuna Bascov.

Din cercetări s-a stabilit că, începând cu data de 14 noiembrie a.c., cu scopul de a determina un bărbat din aceeași localitate de a-i înapoia o sumă de bani, pe care ar fi pretins că i-o datorează, cel în cauză l-ar fi amenințat, în repetate rânduri și în diverse împrejurări, cu acte de violență și i-ar fi distrus parbrizul autoturismului, în timp ce se afla parcat.

Citește și: Dosar penal pentru un profesor din Argeș. Este acuzat de purtare abuzivă

După administrarea probatoriului, a fost dispusă efectuarea urmăririi penale față de bărbatul de 31 de ani, pentru săvârșirea infracțiunilor de distrugere și șantaj în forma continuată, acesta fiind reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În cursul zilei de astăzi bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii