Web Analytics
scris joi, 04.05.2023

Argeș. Tineri trimiși în judecată după ce au furat catalizatorul unei mașini

Polițiștii din Pitești au finalizat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind savârșirea infracțiunii de furt calificat.

Argeș. Tineri trimiși în judecată după ce au furat catalizatorul unei mașini

Din cercetări, s-a stabilit că, în noaptea de 16 spre 17 martie a.c., în jurul orei 03:00, folosind un dispozitiv special conceput pentru secționare, trei tineri, de 18 ani, din Pitești, respective de 21 și 24 de ani, din comuna Negrași, ar fi tăiat și sustras catalizatorul unui autoturism parcat pe raza municipiului Pitești, după care ar fi încercat să sustragă catalizatorul unui al doilea autoturism parcat în apropiere, activitate infracțională care a fost întreruptă de un echipaj de poliție. 

Citește și: Pitești. Se confirmă decesul femeii care a căzut de la etaj

Cei în cauză au reușit să fugă de la fața locului, fiind sprijiniți de către o tânără de 20 de ani. La scurt timp, cei în cauză au fost depistați de către polițiști, pe raza municipiului Pitești, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Secției 3 Poliție Pitești și ai Biroului Rutier Pitești.

“După administrarea probatoriului, în dimineața zilei de 17 martie a.c., cei trei tineri, de 18, 21 și 24 de ani, au fost reținuți pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, ulterior fiind dispusă cercetarea sub măsura preventivă a controlului judiciar.

Dosarul cauzei a fost înaintat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de trimitere în judecată, atât față de cei trei tineri, cât și față de tânăra de 20 de ani”, transmite Politia Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *