Web Analytics

Argeș. Tânăr în comă după ce a fost lovit la cap de un element desprins dintr-un stâlp

de | 28.03.2022 15:24 | Actualitate

Un bărbat în vârstă de 30 de ani a ajuns în comă la spital, după ce vineri,25 martie, a fost lovit de un element desprins dintr-un stâlp de electricitate. Incidentul s-a petrecut în comuna Ștefan cel Mare, în timp ce mai multe persoane participau la un târg organizat de Buna Vestire.

IPJ Argeș transmite:

Citește și:Incident grav în Argeș. Un stâlp a căzut peste mai multe persoane, la un târg

În după-amiaza zilei de 25 martie, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Costești au fost sesizați prin Serviciul Unic Apeluri de Urgență 112, au fost sesizați cu privire la rănirea unei persoanei care participa la un târg tradițional, pe raza localității Ștefan cel Mare. Un bărbat de 30 de ani, din localitate, a fost lovit la cap, de un element desprins de pe un stâlp al rețelei de alimentare cu energie electrică, după ce acesta ar fi fost lovit de un tobogan gonflabil, desprins de la sol de o rafală puternică de vânt.

Bărbatul a fost preluat de un echipaj medical și transportat la spital, în stare gravă.

Cercetările sunt în curs, în cauză fiind întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de vătămare corporală din culpă, conform art. 196 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Costești.

Tânărul de 30 de ani a se află în comă la Spitalul Județean Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *