Web Analytics
scris miercuri, 24.07.2024

Argeș. Sute de gospodării au rămas fără gaze la Călinești din cauza unei firme

O firmă ce executa săpături mecanizate pe strada Calea București din localitatea Călinești, județul Argeș, a produs o avarie la o conductă de gaze naturale.

Argeș. Sute de gospodării au rămas fără gaze la Călinești din cauza unei firme

Citește și: Video. A murit într-un azil din Argeș. Două persoane, audiate la Poliție

Prin urmare, miercuri, 24 iulie, Distrigaz Sud Rețele a sistat alimentarea cu gaze naturale în zona respectivă, începând cu ora 11:00.

Această oprire neplanificată afectează 287 de clienți casnici și non-casnici situați pe străzile Gorganu, Calea București, Dr. Ion Crăciun, Ulița Bulgarilor, Potcoava și Vrănești din localitatea Călinești – după cum a precizat într-un comunicat de presă Distrigaz Sud Rețele.

Reluarea alimentării cu gaze naturale a clienților afectați se va efectua în cursul aceleiași zile de miercuri, 24 iulie, în jurul orei 17:30, după remedierea problemei – se mai arată în comuniccat.

După reluarea alimentării cu gaze naturale, în cazul în care clienții simt miros de gaze, sunt rugați să apeleze Centrul de Apeluri și Depanaj Urgențe Gaze la numerele de telefon: 021 9281, 031 9031 sau 0800 877 778, să aerisească imediat încăperea, să nu provoace scântei, să nu acționeze întrerupătoarele electrice, să nu folosească aparatele electrocasnice și, dacă este posibil, să închidă robinetul de alimentare cu gaze naturale.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită