Web Analytics

Argeș. Șoferi amendați pentru nerespectarea regulilor de circulație

de | 29.05.2022 12:58 | Actualitate

În ultimele 48 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate peste 300 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproximativ 75.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 10 certificate de înmatriculare.

Citește și Cod portocaliu de furtuni și ploi, prelungit în Argeș

Având în vedere avertizarea meteorologică de COD PORTOCALIU pentru judeţul Argeş, valabilă până mâine, 30 mai a.c., privind instabilitate atmosferică, vijelii puternice și ploi abundente, polițiștii argeșeni recomandă tuturor participanților la trafic să respecte regulile de circulație și să adopte un comportament preventiv în deplasări, mai ales în condiții meteo ce limitează vizibilitatea sau aderența la carosabil.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *