Web Analytics

Argeș: Sancţiuni ca urmare a nerespectării măsurii carantinei

de | 28.09.2021 17:18 | Actualitate

În ziua de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Secției 1 Poliție Pitești au depistat doi bărbați, cu vârste de 35 și de 49 de ani, din Pitești, respectiv din Călinești, care nu a respectat măsura izolării/carantinării la domiciliu.

Primul a fost depistat în urma verificării la domiciliu a persoanelor care au instituită restricția carantinării la o adresă aleasă, iar al doilea a fost depistat ca urmare a prezentării la sediul Serviciului de Eliberare a Pașapoartelor Argeș.

Ca urmare a celor constatate, persoanele în cauză au fost sancționate contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei fiecare, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

 

Citește și Pitești: Și-a însușit 2.500 de lei găsiți și s-a ales cu dosar penal

 

De asemenea, în ziua de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Ștefănești, care efectuau activități de verificare a persoanelor care au instituită restricția carantinării la o adresă aleasă, au depistat un bărbat de 36 de ani, din Ștefănești, care nu a respectat măsura izolării/carantinării la domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

Tot în ziua de 27 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Locale Mioveni, care acționau sub coordonarea Poliției Orașului Mioveni, efectuând activități de verificare a persoanelor care au instituită restricția carantinării la o adresă aleasă, au depistat un tânăr de 22 de ani, din Mioveni, care nu a respectat măsura izolării/carantinării la domiciliu.

Ca urmare a celor constatate, persoana în cauză a fost sancționată contravențional, cu amendă în valoare de 1.000 de lei, iar situația a fost comunicată la D.S.P. Argeș.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii