Web Analytics

Argeș. S-au dat amenzi în valoare de 45 de mii de lei pentru nerespectarea regulilor de circulație

de | 19.09.2022 15:08 | Actualitate, Home

200 de amenzi în valoare de 45.000 de lei au fost date, duminică, șoferilor din Argeș care nu au respectat regulile de circulație. De asemenea, s-au retras 11 certifiacate de înmatriculare, iar 21 de permise au fost retrase.

IPJ Argeș transmite:

Citește și: Gimnastele din Pitești, aur la „Cupa Ghimbav” de la Brașov

„În ultimele 24 de ore, polițiștii rutieri argeșeni au continuat acțiunile pentru prevenirea și combaterea principalelor cauze generatoare de evenimente rutiere, în mod deosebit a conducerii sub influența alcoolului sau a substanțelor cu efect psihoactiv.

Ca urmare a abaterilor constatate în ultima zi a săptămânii, au fost aplicate aproape 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de aproape 45.000 de lei. Totodată au fost reținute, în vederea suspendării dreptului de circulație, 21 de permise de conducere și au fost retrase 11 certificate de înmatriculare.

Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor rutiere municipale şi orăşeneşti vor continua acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere, precum şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.”

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *