Web Analytics
scris vineri, 30.08.2019

Argeș: Reținuți pentru tâlhărie calificată și violențe

 

Argeș: Reținuți pentru tâlhărie calificată și violențe

În ultimele 24 de ore, poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier Argeş şi cei ai structurilor de poliţie rutieră municipale şi orăşeneşti au continuat acţiunile pentru prevenirea evenimentelor rutiere şi pentru conştientizarea de către conducătorii auto a riscurilor la care se expun prin nerespectarea regulilor de circulaţie.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate 137 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de peste 46.000 de lei, au fost reținute în vederea suspendării dreptului de circulație 10 permise de conducere și au fost retrase nouă certificate de înmatriculare.

De asemenea, polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, în noaptea de 23 spre 24 august a.c., un bărbat de 51 de ani, din Oarja, ar fi pătruns, fără drept, în locuința unei femei de 86 de ani, din Oarja, cu intenția de a sustrage bani, iar în momentul în care a fost surprins, a agresat persoana vătămată, pentru a-și asigura scăparea.

Bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Polițiștii Biroului Investigații Criminale din cadrul Poliției Municipiului Pitești au continuat cercetările într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de loviri sau alte violențe.

Din verificări, polițiștii au stabilit că, în ziua de 23 august a.c., un tânăr de 19 ani, din București, ar fi agresat fizic un bărbat de 68 de ani, din Vedea.

După administrarea probatoriului, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore și urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Piteşti cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

Distribuie!

0 Comentarii