Web Analytics

Argeș. Reținut de polițiști după ce a lovit o femeie și i-a furat geanta 

de | 26.05.2023 15:11 | Actualitate, Home

Un bărbat de 30 de ani, din Ștefănești, a fost reținut de polițiști după ce, la sfârșitul lunii Martie, a bătut o femeie de 52 de ani și i-a furat geanta cu bunuri personale. 

“În ziua de 25 mai a.c., pentru administrarea de probatoriu, polițiștii de investigații criminale, cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Orașului Ștefănești și al unui specialist criminalist și al luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale, au pus în executare un mandat de perchezilie domiciliară, la locuința celui în cauză.

Citește și: PRESShub. Cum vede școala un profesor care nu dă meditații: „Nu poți preda eficient, dacă te gândești ce mănânci mâine”

În aceeași zi, bărbatul a fost condus la sediul poliției în baza unui mandat de aducere, iar după administrarea probatoriului, bărbatul de 30 de ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

Toto în cursul zilei de 25 mai, cel în cauză a fost prezentat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești în fața instanței, iar Judecătoria Pitești a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile”, transmite IPJ Argeș.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *