Web Analytics

Argeș: Proba scrisă la alegere a profilului și specializării din cadrul BAC-ului (etapa specială)

de | 8.07.2020 19:28 | Actualitate

Astăzi, 8 iulie, s-a desfășurat a treia probă scrisă din cadrul etapei speciale a examenului național de bacalaureat. 3 candidați s-au înscris şi au fost prezenți la proba la alegere a profilului și specializării. Nu au fost incidente, totul s-a desfășurat conform metodologiei.

Primele rezultate vor fi afișate vineri, 10 iulie, până la ora 12.00. În conformitate cu prevederile art. 5 și ale art. 6 din Regulamentul UE 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date de abrogare a Directivei 95/46/CE (Regulamentul general privind protecția datelor – RGPD), precum și cu solicitarea Autorității Naționale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal, Ministerul Educației și Cercetării va publica rezultatele elevilor obținute în urma susținerii examenelor naționale prin anonimizarea numelui și a prenumelui.

Contestațiile pot fi depuse în ziua de 10 iulie, în intervalul orar 14:00 – 19:00. Acestea pot fi depuse/transmise și prin mijloace electronice. În acest caz, candidații completează, semnează și depun/transmit prin mijloace electronice și o declarație-tip în care se menționează faptul că au luat cunoștință că nota acordată ca urmare a soluționării contestației poate modifica, după caz, nota inițială, prin creștere sau descreștere. Pentru candidații minori, declarația-tip este semnată și de către părinții/reprezentanții legali ai acestora. Rezultatele finale vor fi afișate duminică, 12 iulie.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii