Web Analytics
scris miercuri, 21.02.2024

Argeș. Prinși cu mașini pline cu lemne, dar fără acte!

În perioada 19-20 februarie, polițiștii argeșeni împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere au aplicat patru sancțiuni contravenționale, însumând aproximativ 40.000 lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice și au confiscat cantitatea de aproximativ 6,5 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut fi justificată proveniența legală.

Argeș. Prinși cu mașini pline cu lemne, dar fără acte!

Citește și: Percheziții în dosarul penal al unui primar din Argeș

Biroul de presă al IPJ Argeș ne-a furnizat și două exemple. Unu: Polițiștii din Tigveni au depistat un bărbat de 43 de ani, din Bujoreni, județul Vâlcea, care transporta 2,49 mc de material lemnos (fag și gorun) cu o autoutilitară, pe raza localității Tigveni, fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau acte de însoțire a transportului de material lemnos.

Doi: Polițiștii din Valea Mare Pravăț au surprins un bărbat de 37 de ani, din Bughea de Jos, care, de asemenea, transporta material lemnos (fag), 2,1 mc, cu o autoutilitară, fără a avea asupra sa vreun document justificativ.

Ca urmare a abaterilor constatate, au fost aplicate sancțiuni contravenționale de câte 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Șuici și respectiv, Ocolului Silvic Câmpulung.

 

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...