Web Analytics
scris vineri, 12.01.2024

Argeș. Prins când transporta lemne fără acte de justificare! Nu avea nici permis!

Din nou despre delicte silvice în Argeș! Joi, 11 ianuarie, cu prilejul unor controale derulate de polițiștii argeșeni împreună cu reprezentanții Gărzii Forestiere Ploiești – Biroul Județean Argeș, au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 6.000 de lei, conform Legii 171/2010 privind contravențiile silvice, fiind totodată confiscată cantitatea de aproximativ 3,5 metri cubi de material lemnos, pentru care nu a putut fi justificată proveniența legală.

Argeș. Prins când transporta lemne fără acte de justificare! Nu avea nici permis!

Citește și: Argeșean reținut pentru tâlhărie! Ce i-a făcut unui tânăr la Pitești

Biroul de presă al IPJ Argeș ne oferă și un caz depitat cu ocazia acțiunii respective. Astfel, polițiștii din Domnești au prins un bărbat în vârstă de 48 de ani, din Coșești, care transporta 1,87 mc de material lemnos, de esență fag, cu un ansamblu de vehicule.

Unde l-au prins? Pe DJ 731D, pe raza localității Pietroșani. Omul făcea acest transport fără a deține documente care să ateste proveniența legală sau acte de însoțire a transportului de material lemnos.

Prin urmare, el a fost sancționat contravențional cu o amendă de 1.000 de lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat reprezentanților Ocolului Silvic Domnești.

Totodată s-a stabilit că bărbatul nu are permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în cauză fiind întocmit dosar penal, conform art. 335 din Codul Penal, iar cercetările continuă, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care fapta a fost săvârșită.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *