Web Analytics
scris joi, 30.09.2021

Argeș. Percheziții la traficanți de droguri! 7 persoane reținute

11 percheziții domiciliare au fost efectuate, ieri, 29 septembrie, de polițiștii din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Pitești, împreună cu procurori D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, la persoane bănuite de trafic de droguri. Fragmente vegetale și sub formă de pulbere au fost descoperite în urma perchezițiilor, iar, după administrarea probatoriului, 7 persoane au fost reținute.

Argeș. Percheziții la traficanți de droguri! 7 persoane reținute

Pe 29 septembrie, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Pitești, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, au efectuat 11 percheziții domiciliare, dintre care 10 în Câmpulung și una în Schitu Golești, pentru destructurarea unei grupări specializate în trafic de droguri de risc și de mare risc, formată din 12 persoane.

Din cercetări a reieșit că, după arestarea și trimiterea în judecată, în cursul anului 2020, a membrilor altor grupări cu aceleași preocupări, din municipiul Câmpulung, cei în cauză ar fi comercializat droguri în plan local.

În urma perchezițiilor, au fost descoperite aproximativ 50 de grame de fragmente vegetale, precum și semințe plantate de cannabis, aproximativ 5 grame de substanță purvelurentă, susceptibilă a fi droguri, ustensile pentru preparare, cântărire și consum de droguri, dar și alte mijloace de probă.

Două dintre persoanele vizate de anchetă sunt în prezent arestate în altă cauză.

De asemenea, 8 persoane au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – S.T. Pitești, iar, după administrarea probatoriului, 7 persoane au fost reținute pentru 24 de ore, urmând ca, în cursul zilei de astăzi, să fie dispuse măsuri legale.

Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Pe parcursul cercetărilor, au fost efectuate mai multe activități cu sprijinul polițiștilor din cadrul Poliției Municipiului Câmpulung.

La activități au participat și jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Argeș.

Distribuie!

0 Comentarii

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Aventura politică a săptămânii

O vorbă din folclorul urban spune că, atunci când cineva scapă în mod miraculos dintr-o situație dificilă, înseamnă că “i-a trecut glonțul pe lângă...

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...