Web Analytics
scris marți, 01.11.2022

Argeș. O femeie și-a înjunghiat soțul

O femeie din Leordeni s-a ales cu arest la domiciliu după ce și-a înjunghiat soțul de două ori cu un cuțit. Tot ea a anunțat poliția.

Argeș. O femeie și-a înjunghiat soțul

IPJ Argeș transmite că, în noaptea de 30 spre 31 octombrie a.c., polițiștii din cadrul Poliției Orașului Topoloveni au fost sesizați prin Serviciul Național Unic Apeluri de Urgență 112 de către o femeie de 44 de ani, care ar fi rănit pe soțul său, prin înțepare cu un cuțit, acesta având nevoie de îngrijiri medicale.

S-au deplasat plițiștii Secției de Poliție Rurală Leordeni care au stabilit că se confirmă cele sesizate.

„Bărbatul în cauză, de 48 de ani, din Leordeni, prezenta două plăgi produse prin înțepare cu un cuțit, acesta fiind conștient”, a transmis IPJ Argeș.

Citește și Reținut după ce a făcut scandal într-o parcare din Pitești

Femeia a fost condusă la unitatea de poliție, iar cercetările au fost preluate de un procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Argeș, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Argeș.

După administrarea probatoriului, femeia în cauză a fost reținută pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță.

În ziua de 31 octombrie a.c., aceasta a fost prezentată în fața instanței cu propunere de luare a unei măsuri preventive, iar Tribunalul Argeș a dispus cercetarea sub măsura arestului la domiciliu.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită

Fost primar fără poartă-n casă

Liviu Țâroiu nu a prins un loc în viitorul Consiliu Local al Câmpulungului, dar are ce să facă la pensie. Ca să omoare timpul și canicula s-a băgat...