Web Analytics

Argeș: Nu au respectat izolarea la domiciliu și au fost amendați

de | 22.06.2020 12:15 | Actualitate

 

Instituția Prefectului Argeș informează că polițiștii și jandarmii continuă să acționeze integrat, împreună cu celelalte structuri cu atribuții în domeniul ordinii și siguranței publice, pentru prevenirea și combaterea răspândirii COVID -19.

În ultimele 24 de ore au fost verificate 1.092 de persoane, cu privire la respectarea măsurilor de izolare sau carantină. Totodată, au fost desfășurate verificări la 68 de societăți comerciale. Au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, în valoare totală de 12.000 de lei, dintre care două pentru persoane care nu au respectat măsura izolării (5.000 de lei), respectiv 59 de sancțiuni contravenționale pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală (7.000 de lei).

Cei care nu au respectat măsura izolării sunt:

-Un bărbat de 43 de ani, dintr-un oraș din județ, nu a fost găsit la adresa unde figura în izolare, fiind amendat cu 1.000 de lei;

-Un bărbat de 45 de ani, care figura în izolare într-o comună din Argeș, nu a fost găsit în momentul verificării. Din declarațiile concubinei, acesta ar fi plecat în alt județ, la domiciliul său, în urma unor discuții contradictorii. Bărbatul a fost sancționat cu o amendă în valoare de 4.000 de lei.

Articol scris de Marius Ionel

Distribuie!

0 Comentarii