Web Analytics

Argeș. N-a oprit la semnalul polițiștilor, și-a abandonat mașina și a fugit! Cât îl costă faptele

de | 25.03.2024 15:56 | Actualitate, Home

În seara zilei de sâmbătă, 23 martie, în jurul orei 21, polițiștii din Bascov au depistat un bărbat în vârstă de 45 de ani, din Micești, care rulând cu un autoturism pe DJ 740, pe raza localității de domiciliu, nu a respectat semnalul polițiștilor.

Citește și: Weekend cu amenzi în județ. Peste 300 de șoferi amendați

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, cel în cauză a abandonat mașina, fugind pe un teren viran, dar a fost prins de polițiști. Asta a fost una la mână.

Apoi, din verificări s-a stabilit că autovehiculul în cauză avea valabilitatea inspecției tehnice periodice expirată, de la începutul lunii februarie, precum și faptul că nu avea emisă poliță de asigurare obligatorie auto.

Ca urmare a abaterilor constatate, împricinatului i-au fost aplicate trei sancțiuni contravenționale, cu amendă în valoare totală de 1.660 de lei. Totodată, omului i-a fost reținut permisul auto în vederea suspendării dreptului de circulație pentru 30 de zile (ca urmare a nerespectării indicațiilor polițistului rutier);

De asemenea, i-a fost reținut certificatului de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare, în vederea imobilizării autovehiculului (ca urmare a lipsei valabilitării ITP și a lipsei poliței RCA valabilă).

Articol scris de Gabriel Lixandru

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *