Web Analytics

Argeș. Masca devine obligatorie pe stradă, în localitățile unde rata de infectare depășește 6/1000 de locuitori

de | 6.10.2021 16:11 | Actualitate

Astăzi a vut loc ședința Comitetului Județean pentru Situații de Urgență în care s-a luat act de incidența localităților din județul Argeș la data de 06.10.2021 și s-a stabilit aplicarea măsurilor Hotărârii de Guvern 932/2021 aferente fiecărui indice.
De asemenea, în completarea măsurii adoptate săptămâna trecută conform căreia purtarea măștii este obligatorie în spațiile aglomerate din exterior, CJSU a decis obligativitatea purtării măștii în exterior, peste tot, în localitățile în care indicele de incidență depășește 6 la mia de locuitori.

Citește și: ÎCCJ: PUZ-urile nu mai pot fi secretizate! Stop construcțiilor de blocuri între case!

Astfel, începând din această noapte, ora 00.00, în județul Argeș este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior, peste tot, în localitățile în care incidența depășește 6 la mia de locuitori.
În toate localitățile în care incidența este mai mică de 6 la mia de locuitori, este obligatorie purtarea măștii la interior și la exterior în locurile aglomerate cum ar fi: bâlciuri, târguri, talciocuri, piețe, stații de autobuz, în proximitatea școlilor, în fața magazinelor, a bancomatelor, a instituțiilor publice.
Fac excepție măsurilor de mai sus cazurile prevăzute de lege.

Articol scris de Bianca Solomon

Distribuie!

0 Comentarii