Web Analytics
scris luni, 29.01.2024

Argeș. La 21 de ani, a furat și a fost prins rapid. Ce urmează

Un tânăr argeșean în vîrstă de 21 de ani, bănuit de furt dintr-un imobil, a fost identificat și reținut de polițiști chiar în ziua în care au fost sesizați despre săvârșirea faptei, iar bunurile au fost recuperate.

Argeș. La 21 de ani, a furat și a fost prins rapid. Ce urmează

Citește și: Protest al taximetriștilor, în Piața Constituției

Potrivit Biroului de presă al IPJ Argeș, duminică, 28 ianuarie, polițiștii din Stâlpeni au fost sesizați direct cu privire la faptul că persoane necunoscute au sustras bunuri dintr-un imobil în construcție din comuna Vlădești.

Din cercetări s-a stabilit căm în noaptea de 26 spre 27 ianuarie, indivizii au pătruns în imobilul respectiv, de unde au sustras mai multe unelte. Valoarea estimată a prejudiciului este de aproximativ 2.700 de lei.

În cauză a fost întocmit dosar penal pentru furt califica și, foarte repedem a fost identificat un tânăr de 21 de ani, din Vlădești, bănuit de săvârșirea faptei.

După administrarea probatoriului, pe 28 ianuarie, tânărul a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, urmând ca în cursul zilei de luni, 29 ianuarie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

În acest context, polițiștii argeșeni vă recomandă să nu cumpărați bunuri oferite la prețuri mult mai mici față de valoarea reală, în condiții dubioase, acestea putând să nu corespundă caracteristicilor sau să provină din furt.

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *