Web Analytics
scris joi, 23.05.2024

Argeș. La 16 ani, reținut pentru furturi din autoturisme

Un băiat din Merișani a intrat în mai multe mașini parcate de unde a furat bani. Poliția transmite că, în seara de 8 mai a.c., în intervalul orar 21:30-22:00, o persoană necunoscută, identificată ulterior ca fiind un minor de 16 ani, din Merișani, ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor în 3 autoturisme parcate în Bascov, cu intenția de a sustrage bunuri.

Argeș. La 16 ani, reținut pentru furturi din autoturisme

Polițiștii de investigații criminale din cadrul Secției 2 Pitești au făcut cercetări în alte cauze penale și au aflat că, în cursul zilei de 7 mai a.c., același minor ar fi pătruns prin forțarea încuietorilor și în 4 autoturisme parcate pe raza municipiului Pitești, de unde ar fi furat 120 de lei.


Citește și Tânăr urmărit internațional, depistat de polițiști în Argeș

În ziua de 22 mai a.c., polițiștii din cadrul Secţiei de Poliţie Rurală Bascov au continuat cercetările sub aspectul săbârșirii infracțiunilor de tentativă la furt calificat (trei acte marteriale) și, după administrarea probatoriului și parcurgerea etapelor procesuale, minorul de 16 ani a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță. Astăzi va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, cu propunere de luare a unei măsuri preventive. Cercetările continuă pentru stabilirea întregii activități infracționale.

Foto descriptiv

Distribuie!

0 Comentarii

Înaintează un Comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Articole asemănătoare

Ultimele articole

Omul săptămânii

Opinie

Din ediția tipărită